Planer

17 maj, 2019

Nya planer mellan Aurora och Blueberry Hill

Då Aurora fick en kattunge i första kullen kommer Aurora och Blueberry Hill få träffas igen. Som vi ser var det en mycket lyckad träff mellan de båda, Grand Cru är en så vacker kille på alla sätt och kommer också plocka titel efter titel som sin far på utställningar! Vi håller tummarna och inväntar tre spännande veckor på om vi väntar vår C-kull efter helgens träff.  

17 maj, 2019

4 februari, 2019

Musslans Lucifer <3 Pelumis Aphrodite

Under våren kommer en träff mellan Musslans Lucifer och Pelumis Aphrodite att planeras. Går allt vägen väntar vi vår B-kull i Maj.

4 februari, 2019

30 december, 2018

Perssons Aurora och Big Cats Valley Blueberry Hill!

Det blev en lyckad träff mellan Blubbe och Aurora så nu väntar vi vår A-kull första veckan i Februari. Kattungarna i kullen kommer att döpas efter Amaryllis lökar. Färgutfall på kattungarna blir röda och svarta hanar, svarta och sköldpadds honor, samt kan det hända att det blir solida eller mönstrade med allt från tickade till tigre till tabby med vitt. Vi ser fram emot detta med spänning och förtjusning.

30 december, 2018

15 december, 2018

Pelumis Aphrodite

Pelumis Aphrodite kommer att genomgå sina två sista tester i slutet av Januari. Ser det fint ut kommer hon att få möjligheten att få sin första kull under våren.

15 december, 2018