Förgätmigej

Kontakta oss

Kontakta oss och Intyg

Om Oss

Familjen består av mig, mina barn och våra katter. I Mars månad bor vi ett hus med stor trädgård i Växjö där vi kan få låta pälsklingarna få gå ute framåt våren och det är något vi ser fram emot, inte minst de själva.

Jag har uppfödningen på hobby nivå och målet är att föda fram friska och rastypiska Maine Coons. Jag är även ordförande i Kronobergs nya kattförening FKK, Föreningen Kron Katten.

Medlemskap

0737 - 15 63 86

Intyg

Förgätmigej som stamnamn blev godkänt av Hallandskatten som är ansluten till WCF  hösten 2017 av Ordförande, Ann Öberg.

Kursen Katt 1 var en spännande resa med Lisa Berglund i ledningen där hon beskrev katten ur ett etologiskt perspektiv som man inte vanligtvis brukar se katten utifrån. Det var en djupdykning i kattens behov sedan innan domesticeringen det vill säga innan katten blev tam. Vi fick då lära oss att det inte finns några problem katter utan bara katter som inte fått rätt förutsättningar för att leva ett liv efter sina medfödda instinkter samt hur man förebygger problem och får katten att trivas i hemmet.

Efter avslutad kurs är det möjligt att bedriva verksamhet med katter, t ex. uppfödning, pensionat eller jourhem för katter.

Scroll to Top