A-kullen är född

A-kullen är född

När jag kom hem i Tisdags eftermiddag kände jag att det var någonting på gång men jag visste inte med all säkerhet. Jag hann slänga i mig lite mat i alla hast för att sedan mysa med Aurora genom att massera hennes mage. Hon visade nu ganska tydligt vad hon ville och jag fick absolut inte lämna henne!  Det hela gick ganska fort från de första riktiga värkarna cirka kl.20:00 till att den lilla killen var ute cirka kl.20:40.

Perssons Aurora är en mamma som är kärleksfull och väldigt omhändertagande av sin första bebis. På morgonen efter flyttade hon ut Grand Cru från bolådan till en mer säker plats, enligt henne, under soffan där de nu spenderar sin första tid tillsammans. Enda gången hon lämnar honom är när han sover då han annars blir oroligt och ropar tillbaka henne.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste

Kategorier
Scroll to Top